Ga direct naar inhoud

EYE Filmmuseum

Amsterdam

Film raakt je en film is overal. Van de magie van het witte doek tot het grappige YouTube-filmpje: in onze mediarijke maatschappij is het begrijpen en gebruiken van bewegend beeld een onmisbare vaardigheid. Met het unieke filmeducatie-aanbod van Eye Filmmuseum leer je jouw leerlingen op een creatieve en leuke manier over filmtechniek, de invloed van media en het vertellen van een verhaal. Ze ontdekken film als kunstvorm en maken samen bewegend beeld.

Van de kleuters tot studenten, filmeducatie van Eye Filmmuseum is geschikt voor alle onderwijsniveaus. We bieden een breed scala aan materialen en activiteiten. Per doelgroep zijn er verschillende programma's waarbij leerlingen op een dynamische en creatieve manier aan de slag gaan met film. De werkvormen zijn divers, interactie en samenwerken staan altijd centraal. Er zijn ook trainingen voor docenten en we kunnen altijd maatwerk advies leveren.

Voor elk onderwijsniveau leggen we een ander accent. Kijk op www.eyefilm.nl/educatie om onze projecten te bekijken.