Ga direct naar inhoud

Kinderkunstkamer

Haarlem

Even voorstellen: Bianca Jonker, creatief brein achter Kinderkunstkamer. Het is mijn passie en drijfveer om kinderen een onvergetelijke (kunst)beleving mee te geven. Met kinderkunstkamer heb ik vele uren op verschillende scholen in verschillende klassen met heel veel kinderen doorgebracht. Ik heb geleerd, ontdekt en verwonderd samen met kinderen en leerkrachten. Verwonderen staat helaas nergens op het lesrooster van kinderen. Maar ik vind dat één van de belangrijkste onderzoek vaardigheden die een mens kan hebben. Je verwonderen en nieuwsgierig zijn kun je dan ook erg goed met mijn projecten!

Kinderkunstkamer is er om te inspireren en geïnspireerd te worden. Ook om te helpen ontdekken en te begeleiden. Maar bovenal om de onbegrensde fantasie te stimuleren en te behouden!

Voor wie? Voor iedereen van 2 tot 16. Iedere aangeboden belevenis is namelijk maatwerk. Alles wordt aangepast aan niveau en omgeving.