Ga direct naar inhoud

1-2 | KleuterSinfonietta: Kom we gaan spelen

Eerst opstaan en ontbijten, dan lekker buitenspelen. Tikkertje of verstoppertje? De zes muzikanten van Amsterdam Sinfonietta staan te popelen om mee te doen!

Tijdens de voorstelling Kom, we gaan spelen maken leerlingen uit groep 1 en 2 kennis met de viool, de altviool, de cello en de contrabas. En natuurlijk met de muziek die op deze instrumenten gespeeld wordt. De mooiste strijkersmuziek passeert de revue. Wie durft er aan de snaar van de contrabas te plukken? De kinderen worden uitgedaagd om mee te doen, te ontdekken, zingen, klappen, bewegen, kijken en luisteren. Kom, we gaan spelen is een muzikaal avontuur over alledaagse gebeurtenissen en de gevoelens die daarbij horen.

educatie.concertgebouw.nl

Er is een lesbrief beschikbaar

Bezoekers van deze pagina bekeken ook

Theater in School (Theater in School)