Ga direct naar inhoud

7-8 | Symfonie voor angsthazen en durfals

Symfonie voor angsthazen en durfals is een symfonie voor zevende en achtstegroepers. De voorstelling gaat over een jongen die niets eng of griezelig vindt. Zijn jullie dapper genoeg om te komen?

De voorstelling gaat over een jongen die niets eng of griezelig vindt. Op een dag ziet hij een advertentie in de krant staan: ‘Spoedcursus griezelen. Niet gegriezeld, geld terug.’ Drie nachten brengt hij in een berucht kasteel door. Hij ontmoet spoken, reuzen, monsters en heksen, maar bang is hij niet. Tot hij op de derde nacht een betoverd meisje tegenkomt… De leerlingen maken tijdens het concert muziek met de musici op het podium en vormen zo zelf een belangrijke deel van de voorstelling.

educatie.concertgebouw.nl

Bezoekers van deze pagina bekeken ook

Theater in School (Theater in School)
voorstelling