Ga direct naar inhoud

Alice in Wonderland

Klassiek verhaal in een eigentijds, fris jasje voor stoere kinderen zoals Alice!

De rups en Alice keken elkaar een tijdje zwijgend aan.
‘Wie ben jij?’ vroeg de rups.
Een beetje verlegen antwoordde Alice:
‘Op dit moment weet ik dat niet zo goed, meneer.
Ik weet nog wel wie ik was toen ik vanmorgen opstond,
maar sindsdien ben ik geloof ik al een paar keer veranderd.’

Al meer dan 150 jaar geleden schreef Lewis Carroll het boek “Alice’s Adventures in Wonderland’’. Inmiddels kent iedereen het blonde meisje in het blauwe jurkje. Maar Alice is veranderd.

En hoe! Ze heeft haar blauwe jurkje verruild voor een hoodie. Haar keurige schoentjes voor stoere gympen. En huilen? Daar doet ze niet meer aan! Alice kijkt stoer de wereld in door haar ronde brilletje.

Maar als Alice veranderd is, is Wonderland dan nog wel hetzelfde? Heeft het konijn nog wel haast? Is de rups nog wel raadselachtig, de hoedenmaker zo gek als een deur. Of is iedereen een beetje in de war?

In de nieuwe voorstelling van Mariska Simon maken we kennis met Alice en Wonderland zoals zij verbeeld zijn door illustrator Floor Rieder; fris, eigentijds en prachtig vormgegeven.

De voorstelling belooft een visueel feestje te worden en is vooral geschikt voor stoere kinderen die net als Alice niet bang zijn om een klein beetje te veranderen.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook

naar het bekende boek, gespeeld door Ton Meijer
Muziek, Theater

naar het bekende boek, gespeeld door Ton Meijer