Ga direct naar inhoud

Aadje piraatje en zijn grote vrienden

naar het bekende boek, gespeeld door Ton Meijer

In mei 2019 bestaat Aadje piraatje 10 jaar!

Aadje piraatje en zijn grote vrienden is een bundeling van de drie leukste en vrolijkste vriendschapsverhaaltjes uit de serie over de stoere piraat en zijn piratenvrienden. Als iemand goede vrienden heeft, dan is het Aadje Piraatje wel. Al rondvarend op hun piratenschip zijn hij en de andere piraten behoorlijk op elkaar aangewezen. Dat kan best spannend zijn met van die woestelingen, maar gelukkig maken Aadjes piratenvrienden meestal overal een feestje van!

Ton Meijer speelt al 10 jaar Aadje Piraatje en het verveelt hem nog steeds niet. Omdat de voorstelling interactief is, blijft iedere keer een verrassing voor Ton wat er gebeurt. Vriendschap is een mooi thema en samen met klassieke muziek, de prachtige tekeningen belooft het weer een heerlijk uurtje te worden.

Over Ton Meijer
Theaterduizendpoot Ton Meijer gaf jarenlang dramalessen, speelde in diverse films, tv-series en toneelstukken. Hij is een liefhebber van kunst, architectuur en (klassieke) muziek en weet dit op een weergaloze manier over te brengen op het publiek (jong en oud). Daarbij heeft hij een eigen vrije speelstijl ontwikkeld, waarbij de kinderen een levend onderdeel van de voorstelling zijn. Niets hoeft, veel mag.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook

naar het bekende boek, gespeeld door Ton Meijer
Muziek, Theater
Groep 1, 2, 3