Ga direct naar inhoud

Baasjes! door: TG Mejuffrouw Leeft!

Een vrolijke interactieve voorstellingsles over eigenaarschap, zelfvertrouwen én samenwerking.

Heb jij dat ook? Een oprechte wens, een allergrootste droom? En ken je dat geweldige gevoel van dat je er zó dichtbij bent, dat je het bijna niet kan geloven dat je wens op het punt staat in vervulling te gaan! Leuk is dat hè?! Echt FAN-TAS-TISCH, totdat er iemand langskomt die daar heel anders over denkt. Iemand met allemaal regels en argumenten die jouw plannetje komt dwarsbomen. En die dan ook nog eens de baas gaat spelen…. BAASJES is een interactieve voorstellingsles die plaatsvindt in het klaslokaal. Een vrolijk verhaal over trouwe toewijding en diepste wensen, over gebaande paden en nieuwe mogelijkheden. Met andere woorden over eigenaarschap, leiderschap, zelfvertrouwen én samenwerking. Wanneer de voorstelling overgaat in een workshop kunnen de leerlingen hun eigen draai geven aan de thematiek én aan de ontknoping! In BAASJES wordt iedereen een echte baas! En reken maar dat het toch nog heel erg goed afloopt!

Er is een lesbrief beschikbaar

Bezoekers van deze pagina bekeken ook

naar het bekende boek, gespeeld door Ton Meijer
Muziek, Theater